/

 

 

Wie zijn wij

FB Cycling, het fietsverhuurbedrijf in de omgeving van mooie rivieren, dorpjes en steden. Bij ons staan kwaliteit en service hoog in het vaandel.

Of u nu vanuit de Giessenlanden, Lingewaal of elders in Nederland gaat fietsen met een kleine of grote groep, dit is geen enkel probleem. Wij bezorgen op de door u gewenste locatie. Ook werken we samen met diverse restaurants, eetcafés en andere gelegenheden waar u een fiets naar keuze kunt huren en voor of na de fietstocht kunt genieten van een heerlijk hapje en een drankje.

Voor een gezellig dagje uit of een vakantie vol fietsplezier zijn wij het aangewezen adres om uw fietsen en accessoires te huren. U wilt gaan fietsen vanaf uw camping, vakantiehuis of hotel, wij zorgen ervoor. Ons assortiment bestaat o.a. uit elektrische fietsen, stadsfietsen, mountainbikes, racefietsen en diverse kinderfietsen.

Verder voorzien wij bedrijfsfeesten, teambuildingsuitjes of een heerlijk weekend weg met uw vereniging of familie graag van fietsen.

Fietsroutes kunnen voor u op maat gemaakt worden. Denk hierbij aan een knooppuntenroute, speciale wensen of een route in een gps toestel. Wij denken graag met u mee om er voor u een onvergetelijke dag uit van te maken.

Wilt u onderweg genieten van mooie bezienswaardigheden of zoekt u een begeleide mountainbike of racefiets tocht, wij adviseren u hier graag in.

Voor verdere informatie kunt u telefonisch of per email contact met ons opnemen.

Frank en Barry Struijk

FB Cycling